Rólunk

 

A kezdet:

A MagicHerb manufaktúrát 2010-ben indítottam, amikor gyermekeim a kamaszkorral belekerültek a bőrproblémák ördögi és megoldhatatlannak tűnő körébe. Mivel nem találtunk segítséget fitoterapeutai ismereteimmel megalkottam az első gyulladásgátló kecsketejes szappanomat. Ami bevált.

És ez elindított engem egy új úton.

Kizárólag a természet erejére akartam hagyatkozni termékeim elkészítésekor.

Organikus, természetes összetevők, 100% tisztaságú illóolajok és gyógynövények felhasználásával készíteni el a bőrápoló termékeimet.

Bőrünk az első védelmi vonalunk, válogassuk meg, mivel támogatjuk! Vallom, hogy apró lépésekkel hatalmas eredmények érhetők el, mind a bőrápolásban, mind az élet bármely területén és a környezetünkben is. A kulcs, a szeretet és a tudatosság.

Hitvallás:

Segíteni szeretnék

-azoknak akik problémákkal küzdenek és azoknak is akik fenntartható, természetes megoldást keresnek a bőrápolásra.

-mindenkinek, hogy a természettel összhangban élve, tiszta forrásból származó organikus készítményekkel táplálják testüket és szeretettel használják vegyszermentes natúrkészítményeinket.

-a bolygónknak, minél kisebb környezeti terhelést róva rá. Ezért sok csomagolásmentes üzletben vagyunk jelen, újrafelhasznált flakonokat, üvegeket alkalmazunk és az alapanyagokat helyi gazdaságoktól szerezzük be. Szorgalmazzuk a tudatos vásárlást, annyit és azt, amire valóban szükségünk van és elkötelezetten kiállunk az állatkísérletek ellen valamint nem használunk pálmaolajat sem.

Tisztelünk a Földön minden élőlényt, s ezzel az alázattal készítjük termékeinket, kézzel és szívvel, a természet kincseit felhasználva, hogy segítsen nektek is jobb és boldogabb emberként élni e földön.

A jövő

Termékpalettánk folyamatosan szélesedik.

-A kezdeti kecsketejes gyógynövényes szappanjaimból már több mint 20 félét gyártunk.

-Mára már komplex testápolást tudunk ajánlani tetőtől talpig.

-Unokám születésére 2020 ban megjelent babakozmetikai termékcsaládunk is. Ő lesz az első kis manó, aki kizárólag károsanyagmentes natúr kozmetikai termékeket használ apró kis élete első pillanatától kezdve.

A webáruház mellett 2021 májusában megnyitottuk Nyiregyházán első referenciaüzletünket ahol keddtől péntekig 10.00-tól 17.00-ig ,szombaton 9.00-tól 12.00 óráig várunk benneteket szeretettel és sok-sok izgalamas,hatásos naturkozmetikummal.

Várok mindenkit szeretettel

Tóthné Marcsi

vegyész-fitoterapeuta

Üzletünk Nyiregyházán a Debreceni út 173/a szám alatt található

Nyitvatartás:

Hétfőn zárva tartunk (Termékeket gyártunk és gyógynövényeket rendezzük)

Keddtől Péntekig 10:00-tól 17:00-ig biztosan itt vagyunk

Szombaton 9:00-tól 12:00-ig várunk  szeretettel

Telefonszámunk 06302996878